12/11/08

Les instal·lacions


El nostre centre disposa de 6 aules , cadascuna d´elles destinada a una activitat.

Tenim 2 aules que són utilitzades per impartir els cursos de formació contínua i subvencionada de treballadors i també per als cursos monogràfics o tallers.

Disposem d´una aula més petita on fent les classes de reforç de manera individualitzada

i finalment les altres tres classes es fan servir per les classes de reforç en grup.

Activitats

-Repassos
-Accés cicles formatius
-Accés a la universitat
-Idiomes
-Català
-Cursos subvencionats
-Oposicions a Magisteri

L'estudi, el nostre centre.

L’estudi, és un centre innovador d’ensenyament i formació, que neix amb la intenció de ser una nova manera de veure la formació no reglada a la nostra ciutat.

L’estudi no és només una acadèmia, vol anar més enllà d’això. Vol ser un centre s’assessorament pedagògic, un lloc de formació, un espai obert a les entitats i associacions, un centre d’ensenyament per a joves i adults. Per aquest motiu no només oferim classes de reforç de tots els nivells i assignatures, idiomes, informàtica, oposicions, nivells de català..., sinó que, paral·lelament organitzem cursos dirigits a gent adulta (fotografia, cata de vins, música, cinema, art...), cinefòrums, exposicions, presentacions de llibres, conferències i tertúlies.

D’altra banda, volem que la nostra relació amb les escoles vagi més enllà del fet de compartir alumnes. Per aquest motiu oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars i, també, cursos dirigits als pares i mestres dels centres.

Els nostres docents són professionals de l’ensenyament, llicenciats amb àmplia experiència que tenen tots un tret en comú: ens agrada ensenyar.

Tot i amb això, creiem que la millor manera de demostrar-vos la professionalitat del nostre centre és que vingueu a visitar-nos, informar-vos i comprovar que no només som un centre innovador, sinó que tenim els millors professionals i la millor relació qualitat-preu de la ciutat.

Us hi esperem.