4/12/10

Curs ANGLÈS bàsic


Dins del cursos bonificats, l´empresa de transport de passatgers LUX BUS de Cambrils ens ha encarregat preparar un curs d´ANGLÈS dirigit a tots els seus conductors per ajudar-los a millorar la seva comunicació amb els passatgers estrangers que fan ús dels seus autocars.


El curs es realitzarà durant aquest mes de desembre i l´objectiu és aconseguir que tots els participants al finalitzar el curs puguin ser capaços de donar resposta a les necessitats més bàsiques dels usuaris com poden ser donar preus, horaris, indicar llocs per visitar, donar petites ordres i resoldre petits conflictes.


L´empresa aposta per la FORMACIÓ com a clau de la seva professionalitat.

EL CONTE COM A RECURS PEDAGÒGIC


Durant 3 dimecres a la tarda, les educadores de la llar d´infants del ROSER de Reus han dut a terme un curs bonificat sobre el conte amb l´objectiu d´adquerir habilitats i estratègies a l´hora d´explicar contes amb intencions didàctiques concretes. A la vegada han aprés diferents mètodes per explicar contes als nens i nenes i com emprar diferents materials per a poder crear eines de suport com titelles, dibuixos,....


El curs ha estat impartit per la Martina contacontes, molt coneguda a Reus per totes les seves intervencions a la Biblioteca o altres esdeveniments com festes majors etc.