3/6/11

CLOENDA EXTRAESCOLARS I ACOLLIDA

Quan arriba el mes de juny, és el moment dels comiats. Després d´haver passat gairebé 9 mesos junts, els monitors i els nens i nenes han creat una relació de complicitat genial i meravellosa.

Com cada any, cada monitor organitza el comiat de les extraescolars fent un petit berenar per als nens i en moltes escoles ensenyant als pares i mares tota la feina feta durant el curs amb classes obertes i festivals de final de curs.

Volem donar les gràcies a les AMPAS i escoles que han confiat en nosaltres i ens han facilitat en tot moment el bon desenvolupament de l´activitat durant el curs i especialment als pares i mares que ens han permés passar amb els seus fills i filles aquestes hores després de l´horari lectiu .

Els nens i nenes del servei d´acollida han pintat aquest dibuix, mitjançant el qual totes les monitores que hem format part de l´equip docent de L´ESTUDI durant aquest curs 2010-2011 us volem desitjar unes BONES VACANCES D´ESTIU i esperem retrobar-nos al setembre .

Recordeu que el centre està obert tot l´estiu i si ho necessiteu els vostres fills poden seguir gaudint d´una àmplia varietat d´activitats tant lúdiques com formatives.