15/12/15

Per Nadal, regala FORMACIÓ

S' acosten les festes de Nadal i el moment de començar a pensar en regals i detalls pels familiars i amics.



Vivim uns moments complicats i triar el regal de Nadal més encertat i que a la vegada sigui útil i efiçac és una tasca molt més complicada del que sembla.


Les exigències de la societat actual, que cada cop demanda més formació i una gran preparació per encarar el món laboral amb total garantia, fa que pensar en regalar  FORMACIÓ sigui una aposta segura i enriquidora

Així doncs, aquest any us oferim la possibilitat d'obsequiar als vostres familiars, amics i coneguts amb:

1. un curs de formació
o
2. una quantitat determinada per poder-se inscriure a qualsevol dels nostres cursos de formació ( reforç, cursos online,presencials, distància)

D'aquesta manera la persona que rebi el xec regal podrà escollir la modalitat i/o curs que més s' ajusti a les seves necessitats d'entre tot el ventall que oferim des del nostre centre.


Entra a la pàgina web i clica els links de l'apart aula virtual on trobaràs tots els cursos disponibles en modalitat distància i teleformació.

Regalant formació, t'ajustes al teu pressupost ( ja que inverteixes exactament allò que tens en ment ) i a la vegada facilites la formació i la millora de currículum de l' altra persona.