1/9/15

12 anys treballant amb il.lusió



Ha arribat setembre i amb ell un nou inici de curs!!!!

Després de 12 anys seguim:

- il.lusionats amb la nostra feina
-orgullosos de tots els alumnes que han passat pel nostre centre
-contents que alumn@s dels nostres primers anys encara ens vinguin a veure
-i sempre disposats a millorar

El camí ha estat llarg i els canvis constants ja que vàrem començar com ACADÈMIA de REFORÇ per a nens i nenes , vam ampliar la formació a adults amb els CURSOS SUBVENCIONATS   i més endavant vam començar a fer CURSOS BONIFICATS  a les empreses i ens vam embarcar en una  AULA VIRTUAL  carregada de cursos.

Com que són una mica "cul inquiet" vam seguir investigant de com podíem ajudar als nostres alumn@s  en temes com :

* atenció i concentració
* autoestima
* agilitat mental
* habilitats lògiques i analítiques .....

i vam trobar el millor manera de poder-ho dur a terme gràcies al programa de desenvolupament mental ALOHA i ja fa 4 anys que som centre de referència a Reus i Tarragona  i gràcies a les escoles gairebé 300 nens i nenes podem gaudir de tots els beneficis del programa.

I no ens aturat i per això hem començat a treballar amb grans professionals que ens han ofert serveis de psicologia i pegagogia i han portat fins a L'ESTUDI el mètode d' entrenament de la lectura GLIFING que està ajudant a molts nens i nenes a millorar en el procés de lectoescriptura de forma amena i efectiva.

I quines són les novetats per aquest curs 2015-16 que acabem d'iniciar?

2 noves activitats :

1. ESTIMULACIÓ MUSICAL

La música té molts beneficis pels nadons i pels nens ja que els ajuda en el desenvolupament emocional i en la potenciació de l'hemisferi dret del cervell. Després de la bona experiència que hem tingut aquest estiu amb MardeMúsica realitzarem l'activitat durant tot els curs.

2.  ROBÒTICA I TECNOLOGIA

Gràcies a  PETITS ENGINYERS  hem descobert la robòtica, la impressió 3D i la realitat virtual. Ells tenen moltes coses per ensenyar-nos, per aquest motiu els tindrem 1 dia per setmana despertant en els nens i les nenes la curiositat per la ciència i la tecnologia.


LA NOSTRA MILLOR PUBLICITAT SOU VOSALTRES!!!! 


Gràcies per aquestos 12 d' anys de confiança