13/3/15

NOVETATS!!! Aplicacions informàtiques pel Sector HOSTELERIA

Cada vegada falta menys per Setmana Santa i començar amb força una nova temporada en el món d'HOSTELERIA. 

Us presentem 

1. Les aplicacions informàtiques que us ajudaran per un costat al compliment dels Reglaments Sanitaris i per un altre costat l'eina que farà que gestionar el teu negoci sigui molt més fàcil. 


A) Compliment del REGLAMENTO (UE) Nº 1169/2011
 Sobre información alimentaria facilitada al consumidor. 
INFORMACIÓN OBLIGATORIA DE ALÉRGENOS E INTOLERANCIAS ALIMENTARIAS DESDE EL 13 DIC 2014
















B) Compliment  REGLAMENTO (CE) Nº 852/2004
 Normas de higiene, que garantizan un elevado nivel de protección de los consumidores en relación con la seguridad alimentaria. 
PRÁCTICAS DE HIGIENE Y CONTROL DE PUNTOS CRÍTICOS



HOSTEGEST




T'AGRADARIA.....
  • Assegurar els teus ingressos del negoci d'hosteleria?
  • Rebaixar els costos de personal?
  • Tenir control de les compres de les matèries primeres?
  • Tenir un control diari d'ingressos i despeses?
  • obtenir idees i clients potencials pels dies més fluixos?
  • i finalment que els marges de beneficis siguin més grans?
Si les respostes són afirmatives el que necessites és la nova aplicació onlineHOSTEGEST

Hostegest és una senzilla aplicació online assequible i poderosa on es reuneix l' experiència de grans professionals del sector d'hosteleria i anys d' experiència.

Hostegest t' ajudarà a reduir despeses i augmentar ingressos gràcies a disposar diàriament de la informació precisa sobre la situació financera  real del negoci

Hostegest disposa d' un innovador sistema d' alarmes automàtiques que els avisaran sobre la venda insuficient o no s' estigui gestionant correctament la compra de matèria primera o la gestió correcta del personal.
Hostegest   l' ajudarà a potenciar el seu negoci gràcies a letsparty que enviarà flyers i promocions virtuals a clients potencials.


Algunes de les eines que li facilita Hostegest  són : 

1. Resultats diaris i comptes de resultats
2.Alertes per conèixer: 
  •     ventes aconseguides o insuficients
  •     Despeses del personal 
  •     Control de compres de matèria primera
3. Eina específica per a controlar les despeses de personal i compres per esdeveniments i banquets específics introduint el nombre de comensal i preu