Us presentem
1. Les aplicacions informàtiques que us ajudaran per un costat al compliment dels Reglaments Sanitaris i per un altre costat l'eina que farà que gestionar el teu negoci sigui molt més fàcil.
A) Compliment del REGLAMENTO (UE) Nº 1169/2011
Sobre información alimentaria facilitada al consumidor.
INFORMACIÓN OBLIGATORIA DE ALÉRGENOS E INTOLERANCIAS ALIMENTARIAS DESDE EL 13 DIC 2014
B) Compliment REGLAMENTO (CE) Nº 852/2004
Normas de higiene, que garantizan un elevado nivel de protección de los consumidores en relación con la seguridad alimentaria.
PRÁCTICAS DE HIGIENE Y CONTROL DE PUNTOS CRÍTICOS
HOSTEGEST
T'AGRADARIA.....
- Assegurar els teus ingressos del negoci d'hosteleria?
- Rebaixar els costos de personal?
- Tenir control de les compres de les matèries primeres?
- Tenir un control diari d'ingressos i despeses?
- obtenir idees i clients potencials pels dies més fluixos?
- i finalment que els marges de beneficis siguin més grans?
Si les respostes són afirmatives el que necessites és la nova aplicació onlineHOSTEGEST
Hostegest és una senzilla aplicació online assequible i poderosa on es reuneix l' experiència de grans professionals del sector d'hosteleria i anys d' experiència.
Hostegest t' ajudarà a reduir despeses i augmentar ingressos gràcies a disposar diàriament de la informació precisa sobre la situació financera real del negoci
Hostegest disposa d' un innovador sistema d' alarmes automàtiques que els avisaran sobre la venda insuficient o no s' estigui gestionant correctament la compra de matèria primera o la gestió correcta del personal.
Hostegest l' ajudarà a potenciar el seu negoci gràcies a letsparty que enviarà flyers i promocions virtuals a clients potencials.
Algunes de les eines que li facilita Hostegest són :
1. Resultats diaris i comptes de resultats
2.Alertes per conèixer:
- ventes aconseguides o insuficients
- Despeses del personal
- Control de compres de matèria primera
3. Eina específica per a controlar les despeses de personal i compres per esdeveniments i banquets específics introduint el nombre de comensal i preu
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada