5/5/12

Activitats mes de MAIG

El calendari ha perdut una pàgina més i ens ha deixat al descobert  el mes de MAIG i per això us fem arribar els tallers i cursos d´aquest mes :

El dia 2 de 19.30 a 21.00h  amb col.laboració amb DESPERTA´T coaching per al canvi, tornem a realitzar el taller gratuït DIRIGE TU VIDA per tal de trobar les eines necessàries per trobar el rumb perdut.



El dia 7 de maig la LLAR D´INFANTS EL ROSER  comença un curs bonificat sobre LA GESTIÓ DE LES EMOCIONS

El  dissabte dia 12 de 9 a 13h tornem a impartir la part teòrica de PRL  per tal d´obtenir el carnet de CARRETONER
Aquesta vegada us podem dir que totes aquelles persones que estiguin a l´atur gaudiran d´un 25% de descompte.



Els treballadors de l´empresa LA JIJONENCA aquest mes finalitzaran els cursos bonificats que des de direcció els hi han preparat per millorar la seva feina .

El dia 17, els alumnes del curs subvencionat EDUCACIÓ PER LA CONVIVÈNCIA, finalitzaran la seva part presencial per començar les 60h de pràctiques.

A més a més, ja tenim preparades activitats per l´estiu, no cal que espereu, veniu a nscriure-us i segur que no us quedeu sense plaça!!!!!
Aprofita l´estiu per preparar el roper curs


A més a més de les classes de REFORÇ,la preparació de canvis de cicle, la preparació dels exàmens de setembre, farem TALLERS ALOHA 




Com sempre teniu a la vostra disposició els cursos online, entre els que destaquen els d´ofimàtica, gestió del temps, català, anglès  etc. No et quedis amb el dubte de cap curs, truca i pregunta si podem us ajudarem !!!!!

També tenim els dossiers de Manipulació d´aliments genèrics i amb l´annex d´especialització d´hosteleria, fruiteries, verduleries, peixateries.....