25/5/12

El mes de juny ja és aquí

Arriba JUNY, mes de molta feina al centre, ja que finalitzem moltes activitats i n´iniciem de noves.

Els nostres monitors i monitores van preparant les portes obertes i festivals per ensenyar als pares i mares totes les activitats fetes durant el curs.


La setmana del 28 al 1 de juny, donarem per acabades les activitats de MÚSICA, ANGLÈS,TEATRE i DANSA  a l´escola GANXETS  i la propera setmana finalitzarem l´activitat de monitoratge i  JUGUEM EN ANGLÈS a l´escola  LA  VITXETA   amb els nens i nenes de l´escola EDUARD TODA  estarem junts fins el dia 22 de juny quan finalizi el servei d´acollida. 


Un any més l´escola ELS GANXETS ens ha tornat a confiar EL CASAL DE TARDES DE JUNY per així conciliar la vida familiar dels pares que treballen. Els nens i nenes estaran amb nosaltres de 15 a 16.30h i aquest any l´eix temàtic del casal és  JUGUEM? de manera que farem molts i molts jocs i aprofitarem per introduir jocs i tradicions d´altres països





Al centre  continuem donant la mà als alumnes perquè puguin acabar el curs amb les millors notes. Primer vam guiar als alumnes de cicles formatius, que van aprovar tots la prova d´accés, van seguir els de 2n de BAT que ara preparen selectivitat, i anirem acabant amb els alumnes d´ESO i de primària.
Així doncs, només queda l´últim esforç




Els cursos subvencionats i bonificats també van arribant al final, els alumnes del curs EDUCACIÓ per a la  CONVIVÈNCIA  han començat les pràctiques:
Dimecres van anar a l´escola ROIG de Tarraagona a fer una xerrada sobre els perills de l´addició a les noves tecnologies, a alumnes de 1r i 2n ´ESO, dissabte visiten l´esplai GRIPAU BLAU de Cambrils amb nens i nenes amb discapacitats, la setmana vivent veuran com conviuen els nens i nenes amb discapacitat a l´aula ordinària de mans de la mestra d´educació especial de l´escola VORAMAR i finalment pel dissabte 9 de juny i per finalitzar les pràctiques faran 2 taller a L´ESTUDI un de contes i l´altre sobre el reciclatge.

Les empreses  LA JIJONENCA  i la llar d´infant  EL ROSER  acaben els cursos subvencionats.

I finalment, nosaltres ja hem planejat les activitats d´estiu



NO DUBTEU A PREGUNTAR!!!!